Aukioloajat

Päivystysviikkoina
(parilliset viikot)

Ma-pe 9-20
La        9-17
Su     11-17
Katso päivystysvuorot>>

Normaaliviikkoina
(parittomat viikot)

Ma-pe 9-18
La        9-15

Härkätorin apteekki
Laivurinkatu 26
92100 Raahe

Puhelimet
Yleinen
(08) 2118 100
Fax
(08) 2118 113

posti (at)
harkatorinapteekki.fi

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Ei vastaanottoa 3.9.-21.9.2018

Ma-ke 9-17
To      11-18
(päivystysviikolla 11-19)
Pe       9-16

 

Helian Oy

 

 

 

 

 

Palvelut

 

Erityisosaaminen

Apteekin farmaseutit ja proviisorit ovat lääkkeiden ja lääkehoidon ammattilaisia. Voit aina kääntyä puoleemme kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä.
Astma-, sydän- tai diabetespotilaita varten apteekissamme työskentelee näiden sairauksien lääkehoitoon erikoistuneet henkilöt. Yhdyshenkilöt osaavat neuvoa sinua lääkkeiden käytössä ja itsehoidossa. Kysy lisää apteekista.

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Olemme aloittaneet helmikuussa 2012 apteekissamme sairaanhoitajan vastaanottotoiminnan, joka toimii apteekin tiloissa terveyspisteessä. Terveyspiste toimii yhteistyössä kunnallisen terveydenhuollon kanssa, kehittäen yhteisiä toimintamuotoja. Ajatuksena on tarjota asiakkaalle ammattitaitoista, joustavaa ja käytännöllistä, sekä yksilöllistä palvelua. Tarkoituksena on muiden terveyspalvelujen täydentäminen ja kunnallisen terveydenhuollon kuormituksen vähentäminen.

Sairaanhoitajan vastaanotolla asiakkaan on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta, tukea ja neuvontaa omaan terveysongelmaansa, sekä jo tutun terveysongelman hoitotasapainon seurantaan.  Sairaanhoitajan palveluihin sisältyy myös hoitotoimenpiteitä, joista asiakas saa avun akuuttiin vaivaansa, sisältäen neuvonnan ja jatko-ohjauksen. Sairaanhoitaja on tavattavissa apteekissamme maanantaista keskiviikkoon 9-17, tortaisin 11-18 (päivystysviikolla 11-19) ja perjantaina 9-16.

 

Haitallisten lääkeyhdistelmien ennaltaehkäisy

Eri tarkoitukseen määrätyillä lääkkeillä voi olla ikäviä ja yllättäviä yhteisvaikutuksia. Ongelmia voi syntyä myös lääkärin määräämän reseptilääkkeen ja ilman reseptiä saatavan lääkkeen yhteisvaikutuksesta. Apteekissa pyrimme auttamaan asiakkaitamme huomaamaan riskejä aiheuttavat lääkeyhdistelmät ajoissa.

Apteekissamme käytössä olevan interaktiotietokannan avulla voimme nopeasti tarkistaa lääkeyhdistelmien yhteensopivuuden. Jos sairastat monia eri sairauksia, lääkeostot kannattaa keskittää meille, koska tällöin voimme seurata lääkitystäsi ja siinä tapahtuvia muutoksia kokonaisuutena ja varmistaa sen turvallisuuden.

 

Annosjakelu auttaa muistamaan

Koneellisessa annosjakelussa asiakkaan lääkkeet on jaettu valmiisiin annoksiin. Näin lääkkeiden ottaminen ja oikea annostus on helpompi muistaa. Annosjakelu on erinomainen apu varsinkin vanhuksille. Kysy palvelusta ja hinnoittelusta tarkemmin henkilökunnaltamme.


Reseptien uusiminen apteekissa

Jos reseptisi on vanhentunut tai siinä ei ole enää lääkettä jäljellä, voit jättää reseptisi apteekkiin uusittavaksi.

 

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet ovat aina ongelmajätettä, eikä niitä saa hävittää tavallisen kotitalousjätteen mukana tai kaataa viemäriin. Vanhentuneet lääkkeet, elohopeaa sisältävät kuumemittarit ja lääkkeiden antoon käytetyt injektioneulat voi palauttaa maksutta apteekkiin, joka toimittaa ne edelleen ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi.

Ohje lääkejätteiden palauttamiseen>>

 

Suuret lääkekustannukset ja kattokorvaus

Potilaan maksamilla lääkekustannuksilla on kalenterivuotta koskeva raja. Kattosumma vaihtelee vuosittain. Voimassa olevan kattosumman voit tarkistaa apteekista tai Kelalta. Härkätorin apteekin asiakkaana voit jättää kattokorvauskäsittelyn hoitamisen apteekin huoleksi. Palvelu on maksutonta. 

 

Suoramaksu

Tekemällä suoramaksusopimuksen Härkätorin apteekin kanssa voit hoitaa lääkkeiden maksuliikenteen vaivattomasti. Palvelu on suunnattu erityisesti niille asiakkaille, jotka eivät itse voi henkilökohtaisesti asioida apteekissa.

 

Terveydeksi! -lehti

Nouda oma Terveydeksi! -lehtesi apteekistamme. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

 

kuva_palvelut.jpg

 

 

 

kauneusklubinappi facebook-sivut