Aukioloajat

Päivystysviikkoina
(parilliset viikot)

Ma-pe 9-20
La        9-17
Su     11-17
Katso päivystysvuorot>>

Normaaliviikkoina
(parittomat viikot)

Ma-pe 9-18
La        9-15

Härkätorin apteekki
Laivurinkatu 26
92100 Raahe

Puhelimet
Yleinen
(08) 2118 100
Fax
(08) 2118 113

posti (at)
harkatorinapteekki.fi

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Ei vastaanottoa 3.9.-21.9.2018

Ma-ke 9-17
To      11-18
(päivystysviikolla 11-19)
Pe       9-16

 

Helian Oy

 

 

 

 

 

Ihonhoito ja kosmetiikka

Apteekissamme on laaja kosmetiikkavalikoima, josta löytyy varmasti jokaiseen iho-ongelmaan oikea tuote.  Kosmetologimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Kauneusklubin jäsenille on kuukausittain vaihtuvia kosmetiikkatarjouksia. Kysy lisää apteekistamme!


-417

-417 Kuolleenmeren ihonhoitosarja on ainutlaatuinen nopeavaikutteinen hoitosarja, joka tasapainottaa ihoa Kuolleenmeren mineraalien ja vitamiinien avulla. Kuolleenmeren suolan ja mudan mineraalien vaikutukset on tunnettu ihonhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Sarja on suunniteltu elvyttämään ihosoluja ja hidastamaan ikääntymisen merkkien muodostumista sekä suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteet ovat parabeenittömiä. Niitä ei ole testattu eläimillä ja ne on tuotettu ilman maaöljyä.

 

Aco

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

 

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

 

Favora

Suomalainen Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia jo 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien sekä jalkojen erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun.

 

Gaya Cosmetics

Gayan vahvapigmenttiset mineraalimeikit on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, parabeeneja tai tuoksuja. Mineraalimeikit ovat ihoa hoitavia ja ravitsevia ja käyvät herkällekin iholle antaen kauniin, hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen.

 

IDUN Minerals 

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteet on valmistettu puhdistetuista mineraaleista, eli niistä on poistettu mm. mikro-organismit, kromit ja nikkelit. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajusteita tai säilöntäaineita. Tämän vuoksi IDUN Minerals -tuotteet sopivat hyvin myös herkistyneelle iholle ja iho-ongelmista kärsiville.

 

Lierac

Lierac Laboratoriot hyödyntävät luonnon ja kasvien ainutlaatuista voimaa tuottaessaan yksityiskohtaisia, tarkoin testattuja ratkaisuja ihon erilaisiin tarpeisiin. Jokaisesta käytettävästä kasvista valitaan parhaiten soveltuvat, aktiiviaineiltaan optimaaliset osat: juuret, lehdet, kukat ja niin edelleen.

Tieteellisten tutkimusmenetelmiensä vuoksi Lierac Laboratorioista on kehittynyt fytokosmetiikan johtava asiantuntija. Lierac Laboratoriot tekee tiivistä yhteistyötä Ranskan johtavien tutkimuskeskusten ja sairaaloiden kanssa. Kaikki Lieracin keksinnöt testataan histologisesti, biokemiallisesti ja kliinisesti, jotta voidaan varmistaa aktiiviaineiden ja lopputuotteiden toimivuus ja tehokkuus.

 

Louis Widmer

Louis Widmerin perheyrityksellä on luja vakaumus: sellainen yhtiö, joka pystyy tarjoamaan hyödyllisiä ja korkealaatuisia tuotteita ja on asiakkailleen ennen kaikkea luotettava yhteistyökumppani, tulee menestymään pitkällä aikavälillä. Taatakseen nämä vaatimukset Louis Widmer on aina pannut luottamuksensa riippumattomuuteen ja asettanut tuotteiden laadun lyhytaikaisen voiton maksimoinnin edelle.

 

Vichy

Vichy panostaa erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Lucas-lähteen Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal -laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L’Oréalin kehittelemällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa.


Vichy Dermablend

Vichy Dermablend on runsaasti pigmenttiä sisältävä meikkisarja.  Dermablend tuotteet peittävän ihon pieniä ja isompiakin virheitä mm. punaisuutta, pigmenttimuutoksia ja aknea. Lopputuloksena luonnollisen näköinen meikki, joka kestää kauniina koko päivän. Kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia, hajusteettomia ja ihotautilääkärin valvonnassa testattuja.

 

 

 

kauneusklubinappi facebook-sivut