Laaja valikoima laadukasta apteekkikosmetiikkaa

Kattavasta kosmetiikkavalikoimastamme löydät ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella laadukkaat ja turvalliset tuotteet eri ihotyypeille ihonhoitoon, ehostukseen ja auringolta suojautumiseen. Apteekissamme työskentelee kosmetologi, joka on kauneudenhoitoalan ammattilainen. Kosmetologimme neuvoo mielellään ihonhoitoasioissa ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Sarja on kehitetty erityisesti pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkosuojatuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Avènelta löytyy hoitotuotteet erittäin herkälle ja atooppiselle iholle, psoriaattiselle iholle, akneiholle, punoittavalle couperosaiholle sekä ikääntyvälle iholle. Avène-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja.

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien sekä jalkojen erityistarpeista. Favora-sarjan tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Favoran tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia, ja ne sopivatkin useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen, ihoa rauhoittava ja suojaava mineraalimeikkisarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteet on valmistettu puhdistetuista mineraaleista, eli niistä on poistettu mm. kromi, nikkeli ja mikro-organismit. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajusteita tai säilöntäaineita eivätkä ne tuki ihohuokosia. Tämän vuoksi IDUN Minerals -tuotteet sopivat hyvin myös herkistyneelle iholle ja iho-ongelmista kärsiville. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa sekä laadukkaat meikkisiveltimet ja niille tarkoitettu puhdistusaine.

Lierac

Lierac on ylellinen, ranskalainen ihonhoitosarja, joka hyödyntää luonnon ja kasvien ainutlaatuisia aktiiviaineita sekä tieteellisiä tutkimusmenetelmiä. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Lierac on erikoistunut ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen, olivatpa kyseessä ihon kuivuus, velttous, sameus, juonteet tai maksaläiskät. Lieracin huippulaatuiset tuotteet ovat äärimmäisen tehokkaita ja ne takaavat käyttäjälleen miellyttävän aistinautinnon. Kaikki Lieracin keksinnöt testataan histologisesti, biokemiallisesti ja kliinisesti, jotta voidaan varmistaa aktiiviaineiden ja lopputuotteiden toimivuus ja tehokkuus.

Louis Widmer

Sveitsiläinen perheyritys Louis Widmer tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tuotteet valmistetaan tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Sarjaan kuuluu puhdistustuotteita, ihonhoitotuotteita kasvoille, käsille ja vartalolle sekä aurinkosuojatuotteita. Lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Atopik

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu suomalaisen luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Sebamed

Sebamed -sarja perustuu tutkitusti turvallisiin hoitotuotteisiin, jotka tukevat ihon omaa pH-tasapainoa ja sen ominaisia suojamekanismeja. Ehdottoman puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet säilyttävät ihon terveenä ja luonnollisen kauniina. Sebamed-sarjan tuotteissa pH-arvo on sama, kuin terveen ihon pH eli lievästi hapan 5,5. Sebamed-sarjaan kuuluu mm. hellävaraisia puhdistustuotteita koko vartalolle sekä ihonhoitotuotteita akneiholle.

Vichy

Vichy -ihonhoitosarja sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi runsaasti Thermal Spa -lähdevettä, jonka antioksidantit vahvistavat ja suojaavat ihoa. Vichy-tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia eivätkä ne tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon kuivuutta, ryppyjen syntymistä sekä selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy panostaa erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn, sillä tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa. Sarjasta löytyvät korkealaatuiset kasvojenhoitotuotteet kaikille ihotyypeille sekä lisäksi valikoima vartalonhoito- ja aurinkosuojatuotteita.

Vichy Dermablend

Vichy Dermablend on runsaspigmenttinen meikkisarja, joka suojaa ihoa. Dermablend-tuotteet peittävät tehokkaasti ihon pieniä ja isompiakin virheitä kuten punaisuutta, pigmenttimuutoksia ja aknea. Lopputuloksena on luonnollisen näköinen meikki, joka kestää kauniina koko päivän. Kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisia, hajusteettomia ja ihotautilääkärin valvonnassa testattuja eivätkä ne tuki ihohuokosia.

SVR

Ranskalaista dermokosmetiikkaa jo 60 vuoden ajan. SVR-sarjan intohimona on ollut tarjota herkälle iholle dermatologisia ratkaisuja korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. Juuri optimaaliset aktiiviainepitoisuudet takaavat nopeita ja näkyviä tuloksia. SVR:n tuotteet ovat saavuttaneet sekä ihotautilääkäreiden että tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 45 maassa ympäri maailmaa. SVR kasvaa nopeasti, mutta silti se pysyy uskollisena arvoilleen – eettinen lähestymistapa, luotettavuus, huippulaatu ja ekologisuus.
Tuotteet eivät sisällä kiistanalaisia ainesosia ja ne testataan riippumattomassa laboratoriossa hormonihäiritsijöiltä.  

JOWAE

Sarjassa yhdistyvät ranskalainen laboratorio-osaaminen sekä perinteiset korealaiset lääkekasvit. Jowae on erityisesti herkälle iholle kehitetty kosmetiikkasarja, jonka tuotteet suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta. Jowaen tuotteet sisältävät keskimäärin 93% luonnollisia ainesosia eikä niissä ole parabeeneja, mineraaliöljyjä tai haitallisia väriaineita.